banner
Gündem

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’e ziyaretler

muhtarlardan valİ pekmez”e zİyaret muhtarlardan valİ pekmez”e zİyaret gülağaç İlçesine bağlı köylerin muhtarları vali aykut pekmez”i ziyaret etti. bekarlar köyü muhtarı turhan yüksel,  camiliören köyü muhtarı harun pekgöz, osmanlı köyü..

Aksaray Valisi Aykut  Pekmez’e ziyaretler
banner

muhtarlardan valİ pekmez”e zİyaret
muhtarlardan valİ pekmez”e zİyaret
gülağaç İlçesine bağlı köylerin muhtarları vali aykut pekmez”i ziyaret etti.
bekarlar köyü muhtarı turhan yüksel,  camiliören köyü muhtarı harun pekgöz, osmanlı köyü muhtarı kenan Şahin, süleyman höyüğü köyü muhtarı ali yıldız”ı valilik makamında kabul eden vali pekmez bir süre görüştüğü muhtarlardan köyler hakkında bilgi aldı.
ziyaretleri nedeniyle muhtarlara teşekkür eden vali pekmez çalışmalarında başarılar diledi.
sulama bİrlİĞİ baŞkani ayfer
karli valİ pekmez”İ zİyaret ettİ
aksaray uluırmak sulama birliği başkanlığına atanan ayfer karlı beraberinde birlik müdürü sami Örün ile vali aykut pekmez”i ziyaret etti.
valilik makamında kabul ettiği karlı ve Örün ile görüşen vali pekmez”e karlı”ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
aksaray”da uluırmak sulama birliği, hasandağı sulama birliği ve bozkır-ekecik sulama birliğinin bulunduğunu kaydeden karlı; yapılan yeni düzenleme ile türkiye”deki bütün sulama birliklerinin dsİ tarafından devir alındığını birliklerin başkanlıklarına ise dsİ personellerinden atama yapıldığını söyledi.
vali pekmez ziyareti nedeniyle karlı ve Örün”e teşekkür etti.
aksaray”in tarİhİ ve kÜltÜrel deĞerlerİ
mİnyatÜrlerİ İle tanitiliyor
hediyelik eşya tasarımcısı ahmet sefa vali aykut pekmez”i ziyaret etti. valilik makamında kabul ettiği sefa ile bir süre sohbet eden vali pekmez; aksaray”ın tarihi ve kültürel değerlerinin minyatürlerini tasarlayarak aksaray”ın tanıtımına katkı sağlayan sefa”yı katkılarından dolayı tebrik etti.
vali aykut pekmez”e 1927 yılında aksaray valiliği hükümet binası olarak yapılan tarihi binanın minyatürünü hediye eden ahmet sefa; aksaray”ın tanıtımına katkı sunmak adına bir çok tarihi ve kültürel değerinin minyatür çalışmasını yaptığını insanların bu tür hediyelik eşyaları anı olarak aldığını söyledi.
ziyareti ve hediyesinden dolayı  ahmet sefa”ya teşekkür eden vali pekmez çalışmalarında başarılar diledi.
kop baŞkani İhsan bostanci
valİ pekmez”İ zİyaret ettİ
kop bölge kalkınma İdaresi başkanı İhsan bostancı vali aykut pekmez”i ziyaret etti. valilik makamında kabul ettiği bostancı ile bir süre görüşen vali pekmez kop kapsamında aksaray”da yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunarak projelerin son durumu hakkında bilgi aldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası