banner
Gündem

Aksaray’a 5 yeni 112 istasyonu yaptıracak

Aksaraylı iş insanı Ahmet Yaşar Eşmekaya, sağlık alanında ihtiyaç duyulan bölgelerde 5 yeni 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yaptıracak. Eşmekaya, Vali Hamza Aydoğdu’yu valilik makamında ziyaret etti. İş insanı ile..

Aksaray’a 5 yeni 112 istasyonu yaptıracak
banner

Aksaraylı iş insanı Ahmet Yaşar Eşmekaya, sağlık alanında ihtiyaç duyulan bölgelerde 5 yeni 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yaptıracak.

Eşmekaya, Vali Hamza Aydoğdu’yu valilik makamında ziyaret etti. İş insanı ile bir süre görüşen Aydoğdu, Eşmekaya’nın sağlık alanında ihtiyaç duyulan 2’si bu yıl sonunda tamamlanmak üzere toplam 5 yeni 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yaptırma kararı aldığını söyledi.

Eşmekaya’yı tebrik eden Aydoğdu; yapılacak 112 acil sağlık istasyonlarıyla vatandaşların daha hızlı ve etkin sağlık hizmetinden yararlanacağını belirtti. Sağlık çalışanlarının büyük fedakârlık göstererek vatandaşlara hizmet ettiğini vurgulayan Aydoğdu; “Doktor, hemşire ve tüm sağlık personellerimiz gece gündüz demeden çok önemli  bir hizmeti yürütüyorlar. Bizler de onlara sağlıklı ortamlar sağlanması adına hep birlikte gayret gösteriyoruz. Bu anlamda hayırseverlerimizin desteği bizi çok mutlu etti” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası