banner
Gündem

Aksaray’da Aşure pişirme yarışması

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları ‘En Güzel Aşureyi Ben Pişiririm’ isimli ödüllü bir yarışma düzenliyor. En Güzel Aşureyi Ben Pişiririm diyorsanız maharetlerinizi sergilemek için güzel bir fırsat. Pişirmeyi..

Aksaray’da Aşure pişirme yarışması
banner

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları ‘En Güzel Aşureyi Ben Pişiririm’ isimli ödüllü bir yarışma düzenliyor.

En Güzel Aşureyi Ben Pişiririm diyorsanız maharetlerinizi sergilemek için güzel bir fırsat. Pişirmeyi bilmem ama aşureyi severim diyorsanız; 10 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Aksaray Belediyesi önündeki kermes alanında yapılan aşureler tadım için tezgahlarda olacak.

İHH Dernek Başkanı Şenol KORKMAZ, “İnanç ve kültür değerlerimiz arasında önemli bir yeri olan Aşure ve Muharrem ayı ile ilgili farkındalık oluşturmak, değerlerimizi yaşatmak, daha diri ve canlı tutmak, yeni kuşaklara aktarımını sağlamak adına Kadın Kollarımız anlamlı bir etkinlik planladı. Yarışmaya müracaat edecek vatandaşlarımız, derneğimizin Kalealtı Caddesi’ndeki bürosunda başvuru formu doldurup, Yarışma Şartnamesini temin edebilir, 0539 572 16 11 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası