banner
Gündem

Aksaray’da Bugün karne günü

yorucu bir okul döneminden sonra öğrenciler, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının bitimini adeta iple çekiyor.  yorucu bir okul döneminden sonra öğrenciler, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının..

Aksaray’da Bugün karne günü
banner

yorucu bir okul döneminden sonra öğrenciler, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının bitimini adeta iple çekiyor. 
yorucu bir okul döneminden sonra öğrenciler, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının bitimini adeta iple çekiyor. eğitimciler, öğrencilere yarıyıl konusunda da tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri uyarılarında bulundular. 2017 yılı eylül ayında başlayan 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı  bugün günü bitecek. yaklaşık 3 aylık eğitim sürecinin ardından tatili hak eden yaklaşık 75 bin öğrenci, 7 bin eğitim çalışanı için yarıyıl tatili başlayacak. kimi öğrenci tatili kitap okuyarak, kimi gezerek, kimi de sınava hazırlanarak geçirecek. başarılı olan öğrenciler ise tatilde veliler tarafından ödül almayı bekliyor. sınavlar, dersler, erken kalkma gibi birçok zorluğun geçici bir süreyle de olsa son bulduğu bu dönem, anne ve babalar için başka sorunları da beraberinde getiriyor. çocuklara, rahatlama ve serbestlik ifade eden tatil dönemi, anne babalar için özellikle zaman ve aktivite planlaması konusunda birçok soru işareti içeriyor. 19 ocak 2018″de cuma günü başlayan sömestr tatili 5 Şubat pazartesi günü sona erecek.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası