banner
Gündem

Aksaray’da çaylar Valilik’ten

aksaray valiliği, 22 ocak”ta başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının etkisini sürdürmesi dolayısıyla dinlenme tesisinde mola veren yolculara ücretsiz çay ikramında bulunuyor. vali hamza aydoğdu beraberindeki daire müdürleriyle birlikte..

Aksaray’da çaylar Valilik’ten
banner

aksaray valiliği, 22 ocak”ta başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının etkisini sürdürmesi dolayısıyla dinlenme tesisinde mola veren yolculara ücretsiz çay ikramında bulunuyor.

vali hamza aydoğdu beraberindeki daire müdürleriyle birlikte adana ile ankara karayollarındaki dinlenme tesislerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

yoğun kar yağışı sonrası oluşabilecek olumsuzluklar için tüm önlemleri aldıklarını belirten aydoğdu, şunları kaydetti: "ekiplerimiz güzergâhlarda hazır bekliyor. onların hepsini gezerek kolaylıklar diledik. ayrıca kentte çok güzel bir uygulama başlattık. çevre illerden gelen ve dinlenme tesislerimizde konuk olan misafirlerimizin çaylarını bizler karşıladık. çayın maddi bir değeri olmayabilir fakat bu soğuk havada aksaray”ın misafirperverliğinin bilinmesi açısından yolcularımızın içini ısıtacağını düşünüyoruz. tedbirleri de yerinde görerek inceledik. tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. her duruma hazırlıklıyız. vatandaşlarımızın kentimizden rahatça geçebilmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

 

 çay hİzmetİ çok yerİnde olmuŞ

 

ankara yolundaki tesiste çaylarını yudumlayan yolculardan zülküf Şengün ise nevşehir”den antalya”ya gittiğini söyledi. Şengün "dinlenme tesisinde öğrencilerimizle birlikte yemeğimizi yedikten sonra aksaray valiliğinin çay dağıtımı yaptığını gördük. böyle bir fikrin düşünülmesi bile çok hoşumuza gitti. yerinde bir hizmet olmuş. emeği geçen herkese teşekkür ederim. bu soğuk havada içimiz ısındı” dedi.

aydoğdu daha sonra bölge trafik denetleme Şube müdürlüğü önündeki trafik kontrol noktasında uygulama yapan polisleri ziyaret ederek, karayollarındaki durum hakkında bilgi aldı ve soğukta görev yapan polislere ikramda bulundu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası