banner
Gündem

‘Aksaray’da girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmayacağız’

AKSARAY BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA 30 BİN TAHİNLİ PİDEYİ İFTAR SOFRALARINA TAŞIYACAK Aksaray’a özgü bir lezzet olarak tescillenmiş tahinli pide bu Ramazan’da da sofralarda yerini alıyor. Aksaray Belediyesi, Ramazan geleneklerini yaşatmak..

‘Aksaray’da girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmayacağız’
banner

AKSARAY BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA 30 BİN TAHİNLİ PİDEYİ İFTAR SOFRALARINA TAŞIYACAK

Aksaray’a özgü bir lezzet olarak tescillenmiş tahinli pide bu Ramazan’da da sofralarda yerini alıyor.

Aksaray Belediyesi, Ramazan geleneklerini yaşatmak için bu yılda birçok faaliyeti eş zamanlı olarak yürütüyor. Gönül Belediyeciliği ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini bildiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlara ücretsiz olarak tahinli pide ikramında bulunulduğunu kaydetti.

Şehir Merkezi başta olmak üzere tüm köylere, beldelere ve ilçelere tahinli pide dağıtımı yapan Aksaray Belediyesi ekipleri bu yıl 30 bin tahinli pideyi sofralara taşımayı hedefliyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, ayrıca Ramazan ayında 100 bin aileye Ramazan Pidesi, günlük 2 bin kişiye sıcak yemek servisi, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımına devam ediyor.

Ramazan ayının bereket iklimini tüm şehirde yaşatmak için çalıştıklarını belirten Başkan Dinçer şöyle konuştu: “Ramazan Paylaşmaktır’ sloganıyla yola çıkarak, yardımlaşma ve paylaşma duygusunun üst seviyede yaşadığımız bu mübarek ayda hemşerilerimin evlerine ikramlarımızla konuk oluyoruz.  Evlere yaptığımız servislerin yanı sıra Ulu Cami önünde kurduğumuz iftar çadırımızla her gün çok sayıda hemşehrimizle iftar sofrasında buluşuyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerinin yer aldığı gıda kolileri ulaştırıyoruz. Düzenli olarak zaten ailelerimizin yanlarındaydık, böylelikle bu ayda daha çok aileye ulaşıyoruz. Yardım kolilerimiz dışında, sıcak yemek yardımımızı da sürdürüyoruz. Ayrıca 100 bin ailemizin sofrasına Ramazan Pidesi ve Aksaray Tahinlisini de ulaştırıyoruz. Girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacağız.” dedi.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası