banner
Asayiş

Aksaray’da gizemli cinayet

aksaray”in sultanhani İlçesİnde seyİr halİndekİ otomobİle dÜzenlenen sİlahli saldirida 2 kİŞİ hayatini kaybettİ aksaray”da biri kadın 2 kişi, otomobilde kafalarından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. olay, aksaray”ın sultanhanı ilçesinde meydana..

Aksaray’da gizemli cinayet
banner

aksaray”in sultanhani İlçesİnde seyİr halİndekİ otomobİle dÜzenlenen sİlahli saldirida 2 kİŞİ hayatini kaybettİ

aksaray”da biri kadın 2 kişi, otomobilde kafalarından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. olay, aksaray”ın sultanhanı ilçesinde meydana geldi. ortaya atılan bir takım iddialar cinayeti gizemli bir hale getirirken, olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.
aksaray”da 1″İ kadin 2 kİŞİ sİlahla
vurularak yaŞamini yİtİrdİ
aksaray”ın sultanhanı ilçesinde meydana gelen olayda, alınan bilgiye göre şarampoldeki bir aracın içinde 2 kişinin vurularak öldürüldüğü ihbarını alan jandarma ekipleri bölgeye gelerek araştırma yaptı. bölgede yapılan aramada jandarma ekipleri şarampolde bulunan 68 plakalı otomobilin içerisinde mediha a. (50) ve tuncer k.”yi (27) tabancayla vurularak öldürülmüş olarak buldu.
Önce otomobİl seyİr halİndeyken daha
sonra da Şarampoldeyken ateŞ edİldİ
aracın konya”dan aksaray”a seyir halindeyken takip eden bir başka araçtaki kişilerce yolda seyir halindeyken kurşunlandığı ve sürücü tuncer k.”nin de panikle otomobili şarampole sürdüğü iddia edildi. Şarampolde duran aracın yanına giden saldırganlar otomobile ve otomobildeki kişilere de ateş  ederek hızla olay yerinden kaçtı.
polİs ve jandarma olayin faİllerİnİ
belİrlemek ve yakalamak İçİn seferber oldu
olay yeri inceleme ekipleri araç ve cesetler üzerinde geniş çaplı inceleme yaptı. yapılan incelemelerin ardından olay yerine gelen cumhuriyet savcısı da olay yerinde inceleme yaparak olayla ilgili soruşturma başlattı. cesetler otopsi için morga kaldırılırken, olayı kimin veya kimlerin gerçekleştirdiğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürüyor. erkan altuntaŞ”ın haberi 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası