banner
Asayiş

Aksaray’da iki kardeş arasında silahlı kavga:1 ölü

aksaray”da miras davası olan muammer ç. (56) ile kardeşi mustafa ç. (53) arasında, mahkeme çıkışı adliyesi otoparkında tartışma çıktı. tartışma sonrası silahlı kavga çıktı. muammer ç, yanında bulunan pompalı tüfek..

Aksaray’da iki kardeş arasında silahlı kavga:1 ölü
banner

aksaray”da miras davası olan muammer ç. (56) ile kardeşi mustafa ç. (53) arasında, mahkeme çıkışı adliyesi otoparkında tartışma çıktı. tartışma sonrası silahlı kavga çıktı.
muammer ç, yanında bulunan pompalı tüfek ile kardeşi mustafa ç”nin 68 plakalı aracına 6 kez ateş etti. çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. yaralanan mustafa ç, aksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. ağır yaralanan mustafa ç”nin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
olay yerinden uzaklaşmaya çalışan muammer ç, adliyeye tutuklu sanık getiren jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan, 2 nisan 2021 tarihinde aynı ailede miras yüzünden kavga çıkmış baba cemal ç. (90) bıçakla, çocukları muammer, mustafa, gülsever ile gelini döndü ve damadı süleyman ç”yi yaralamıştı. gelin döndü ç. ise hayatını kaybetmişti. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası