banner
Gündem

Aksaray’da öldürülen anne ve oğlu ile intihar eden şüphelinin cenazesi defnedildi

aksaray”da tartıştığı anne ve ağabeyini tüfekle öldürdükten sonra mezarlıkta başına ateş ederek intihar eden  murat k”nin (24), cenazeleri bugün yana yana toprağa verildi.  hastanede otopsi işlemleri tamamlanan murat k., annesi hatice..

Aksaray’da öldürülen anne ve oğlu ile  intihar eden şüphelinin cenazesi defnedildi
banner

aksaray”da tartıştığı anne ve ağabeyini tüfekle öldürdükten sonra mezarlıkta başına ateş ederek intihar eden  murat k”nin (24), cenazeleri bugün yana yana toprağa verildi. 

hastanede otopsi işlemleri tamamlanan murat k., annesi hatice k. ile ağabeyi selahattin k”nin cenazesi bugün borucu köyüne getirildi.  anne ve iki oğlunun cenazesi kılınan namazın ardından köy mezarlığında yan yana toprağa verildi.

olayin geçmİŞİ

olay, salı günü 19.00 sıralarında merkeze bağlı borucu köyünde meydana geldi. daha önce İstanbul”da inşaatlarda işçi olarak çalışan murat k., kent merkezinden alışverişten dönen annesi hatice k. (60) ve ağabeyi selahattin k.(34) ile belirlenemeyen nedenle  evlerinin önünde tartıştı. murat k., tartışma sırasında  ağabeyi selahattin k. ve annesi hatice k”yi tüfekle başlarına ateş edip öldürdü. silah sesini duyan köylüler, eve geldiklerinde anne ve oğlunu kanlar içinde buldu. ardından jandarma ve sağlık görevlilerine haber verildi. anne ve oğlu ihbar üzerine eve gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.  köylüler, jandarmaya  murat k”nin köy mezarlığı yönüne gittiği söyledi. mezarlığa giden jandarma, başına aynı tüfekle ateş edip intihar eden murat k”nin cansız bedeniyle karşılaştı. jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından aksaray eğitim ve araştırma hastanesi morguna kaldırdı. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası