banner
Gündem

Aksaray’da peyzaj çalışmaları sürüyor

aksaray”ın girişlerinde ve çıkışlarında vatandaşların göz zevkine hitap edecek güzellikler oluşturmak amacı ile birçok çalışma yapan aksaray belediyesi ekipleri şehir giriş çıkışlarında peyzaj çalışmalarına devam ediyor. aksaray belediyesi ekipleri, belediye..

Aksaray’da peyzaj çalışmaları sürüyor
banner

aksaray”ın girişlerinde ve çıkışlarında vatandaşların göz zevkine hitap edecek güzellikler oluşturmak amacı ile birçok çalışma yapan aksaray belediyesi ekipleri şehir giriş çıkışlarında peyzaj çalışmalarına devam ediyor.
aksaray belediyesi ekipleri, belediye başkanı evren dinçer”in talimatıyla kentin giriş ve çıkışlarında bulunan yol üzerindeki refüjlerde ağaçlandırma çalışmaları ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirmişti. ankara yolu- adana yolu- konya yolu olarak adlandırılan aksaray”ın komşu illerine açılan kapısı noktasındaki yollarda geçtiğimiz günlerde çalışmalar tamamlandı. Şehrin tüm giriş çıkışlarını göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşturmayı planlayan aksaray belediyesi, nevşehir yolunda bulunan orta refüjde dekoratif aksaray yazısı ve yetişmiş ağaçları topraklar buluşturdu. caddede bulunan orta refüje daha fazla canlılık kazandırmayı planlayan belediye ekipleri rulo çim ekimine başladı.
‘Şehİr gİrİŞ çikiŞlari vİtrİn gİbİdİr”
Şehir giriş çıkışlarında yapılan estetik çalışmalar ve peyzaj çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan belediye başkanı dr. evren dinçer, “Şehir girişleri şehrin vitrinleri gibidir. göreve geldiğimiz günden bugüne şehrimize estetik bir görünüm kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Şehrimiz coğrafi olarak bütün bölgeleri birbirine bağlayan kavşak noktasında bulunuyor. bu sebeple şehirlerarası seyahat eden yolcular şehrimizin bu giriş çıkış noktalarını kullanıyorlar. bizlerde belediye olarak şehrimizin giriş çıkışlarına estetik bir görünüm kazandırmak için dekoratif süslemeler ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası