banner
Gündem

​AKSARAY’DA ÜRETİLİYOR VE 35 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR

‘aksaray”ı lojistik önemi olduğu için tercih ettik” aksaray organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren kalde boru fabrikası müdürü taner deniz müdürü sektör hakkında bilgiler verdi. deniz, bir yapının ihtiyacı olan tüm..

​AKSARAY’DA ÜRETİLİYOR VE 35 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR
banner

‘aksaray”ı lojistik önemi
olduğu için tercih ettik”

aksaray organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren kalde boru fabrikası müdürü taner deniz müdürü sektör hakkında bilgiler verdi. deniz, bir yapının ihtiyacı olan tüm tesisat ürünlerini -çatıdan tabana- üreten kalde, tesisat sektöründe sistem üreticisi olarak anılmaktadır. türkiye genelinde bina içi ve bina dışına yönelik alt yapı tesisat boruları üreten bir firmayız.bu ürettiğimiz ürünler boru ve pvs  boru ürünleri olup bina içine yönelik ve soğuk ve sıcak su ek parçalarına yönelik boruları ve alt yapıya yönelik kanalizasyon borularını üretiyoruz.bunun yanında içme suyu boruları ve tarımsal alanda kullanılan boruları da üretiyoruz. sektörde yağmurlama ve damlamama  borularını aksaray”da bulunan 2 fabrikamızda üretiyoruz."dedi.
tÜrkİye genelİnde 4 farkli İlde Üretİm yapmiyoruz
kalde firmamız İstanbul merkezli firma olarak İstanbul”da  aksaray  denizli ve sakarya olmak üzere 4 ayrı ilde üretim gerçekleştirmekteyiz. bina içi ve tarımsal alanlara boruları ve ek parçaları ile sektörün ihtiyaçlarını hepsini ürete bilen bir firmadır. türkiye”de bu alanda kendi sektöründe ilk 3″teyiz.geçmiş yılarda türkiye”nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasına girmiş bir firmamız. yurt içine hitap etmemin yanı sıra dünyanın 35 farklı ülkesine ihracat gerçekleştiriyoruz. aksaray”dan ağırlıklı olarak ihracat yaptığımız ülkeler şu şekilde:rusya ,çin,pakistan ,doğu avrupa ülkeleri, ortadoğu,kuzey afrika  gibi birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. bu yıl itibarı ile 30 milyon dolar .Önümüzdeki yılarda bu rakamları artırıp yurt içinde de sektör el olarak en büyük olmayı hedefliyoruz. bunun yanında rusya”ya fabrika kurma noktasında firma olarak bir karar aldık . bir yıldır orada çalışmalarız sürüyor."dedi.
aksaray konum olarak Önemlİ bİr noktada
aksaray organize sanayi müdürlüğün de yatırımımız yaklaşık 75 bin metre karelik bir alanda 25 bin metre kare kapalı alanda üretim yaptıklarını belirten deniz, biz ağırlık olarak aksaray”ı tercih etmemizin en önemli unsurlarından bir tanesi teşvikli bir bölge olmasının yanı sıra sekte rol  olarak ve lojistik anlamında katkı sağlamakta.çünkü boru sektöründe lojistik girdiler içerisinde ciddi bir yer tutuyor. bu nedenle bölgesel olarak aksaray”ın bulunduğu konum olarak türkiye”nin diğer bölgelerine ulaşım anlamında ve ekonomik olarak da tercih ettik. ağırlık olarak üretimimizi aksaray”da yapıyoruz. türkiye ekonomisine geçmiş yılarda olduğu gibi bu yılda tam."dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası