banner
Spor

“Aksaray’ı voleybol şehri yapma düşüncesi içindeyiz”

2019-2020 sezonu 1″inci ligde mücadele eden kuzeyboru gençlik ve spor kulübü bayan voleybol takımı 22 eylül pazar günü ligin ilk maçında beşiktaş”ı evinde ağırlayacak. 2 yıl önce voleybol sezonuna bir..

“Aksaray’ı voleybol şehri yapma düşüncesi içindeyiz”
banner

2019-2020 sezonu 1″inci ligde mücadele eden kuzeyboru gençlik ve spor kulübü bayan voleybol takımı 22 eylül pazar günü ligin ilk maçında beşiktaş”ı evinde ağırlayacak.
2 yıl önce voleybol sezonuna bir proje olarak başladıklarını ve hızla ivme kat ettiklerini belirten baş antrenör tuncay Öcal, hedeflere doğru adım adım yürüyerek birinci lige çıkmanın da bu planlar arasında olduğunu söyledi.
‘hedefİmİz vestel venÜs sultanlar lİgİne çikmak”
hedeflerinin arasında aksaray”ı vestel venüs sultanlar liginde temsil etmek olduğunu söyleyen baş antrenör Öcal; “aksaray”ı voleybol şehri yapma düşüncesi içindeyiz. kulüp yönetimi olarak çalışmalarımız çok suratlı bir şekilde devam ediyor. bizim umudumuz ve beklentimiz bu sezonu da çok iyi bir şekilde geçirip hedefimize ulaşmak, şampiyon olmak ve vestel venüs sultanlar ligine çıkmak. burada şunu da belirtmek isterim. grupta ve diğer gruplarda çok güçlü takımlar var. 8 tane takım direk süper lige çıkmak için mücadele verecek. bu takımlar arasından sıyrılıp ilk ikiye girebilmek en büyük hedefimiz İnşallah bu hedefi bu yıl sıkı bir çalışma ile başaracağız. aksaray”a seneye fenerbahçe, galatasaray, vakıfbank gibi takımları getirmeyi arzu ediyoruz.” diye konuştu. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası