banner
Gündem

‘Aksaray’ın değerlerini geleceğe taşıyoruz’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bir yandan akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verirken diğer yandan şehrin tanıtımı ve değerlerinin çalışılması konusunda da etkinlikler düzenlediklerini söyledi. İş..

‘Aksaray’ın değerlerini geleceğe taşıyoruz’
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bir yandan akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verirken diğer yandan şehrin tanıtımı ve değerlerinin çalışılması konusunda da etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

İş İnsanı Orhan Ağaçlı Rektör Şahin’i ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim dönemini tebrik amacıyla gerçekleşen ziyarette kısa bir açıklama yapan ASÜ Rektörü, akademik çalışmaların yanı sıra kampüste kültür, sanat, spor gibi geniş kapsamlı farklı etkinlikler de düzenlediklerini belirtti. Bunların öğrencilerin akli, ruhi ve fiziki melekelerini geliştirdiğini dile getiren Prof. Şahin, “Diğer yandan ise ait olduğumuz şehre de değer üretmeye çalışıyoruz. Aksaray’ımızın tüm dinamiklerini bilimsel bir disiplin içinde çalışarak geleceğe kapsamlı bir kaynak bırakmak istiyoruz. Hedefimiz, Aksaray’ın değerlerini geleceğe taşımak” dedi. Orhan Ağaçlı da Rektör Şahin ve ekibine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası