banner
Spor

Aksaray’ın Sultanları 5’de 5 yaptı

türkiye bayanlar voleybol ligi 5″inci hafta karşılaşmasında deplasmanda ankara temsilcisi kahramankazan ile karşılaşan kuzeyin sultanları maçı 3-1 kazanarak galibiyet serisine devam etti. 10 kasım pazar günü ankara kahramankazan spor salonu”nda..

Aksaray’ın Sultanları 5’de 5 yaptı
banner

türkiye bayanlar voleybol ligi 5″inci hafta karşılaşmasında deplasmanda ankara temsilcisi kahramankazan ile karşılaşan kuzeyin sultanları maçı 3-1 kazanarak galibiyet serisine devam etti.
10 kasım pazar günü ankara kahramankazan spor salonu”nda oynanan karşılaşmaya matea ikıc, duygu Üçdağ, gizem saka, merve çepni, dajana boskovic, dilek kınık, neslişah durgun ile başlayan kuzeyboru etkili hücumları ile ilk seti 25-17 alarak 1-0 öne geçti. hücum anlayışından taviz vermeyen ve baskını devam ettiren kuzeyboru ikinci seti 25-12 alarak 2-0 öne geçti. çekişmeli geçen 3″üncü sette kahramankazan daha etkili oldu ve seti 25-22 alarak skoru 2-1″e getirdi. kuzeyboru son sette üstünlüğü ele alarak seti 25-11 maçı 3-1 kazandı ve namaglûp serisine devam etti.
maç sonunda açıklamalarda bulunan kuzeyboru takım kaptanı duygu Üçdağ; “Öncelikle cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürk”ü vefatının 81. yıldönümünde saygıyla ve özlemle anıyoruz. böyle özel bir günde ankara”da kahramankazan ile karşı karşıya geldik. güzel bir oyun sergiledik. 3″üncü sette istediklerimizi sahaya yansıtamadık onun için seti kaybettik. ama maçta galip geldik namaglûp yolumuza devam ediyoruz. 17 kasım”da aksaray”da ted ankara koleji ile karşı karşıya geleceğiz. 2 haftadır deplasmandayız taraftarımızı özledik. bütün taraftarımızı hafta sonu oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.
matea ikıc ise; “daha iyi olabilirdik, ama sonuçtan memnunuz galibiyet ile aksaray”a dönüyoruz. rakibimiz kahramankazan”ı da tebrik ediyorum. onlar da iyi mücadele etti” dedi.
ankara”da oynanan karşılaşmayı aksaray mhp milletvekili ramazan kaşlı”da tribünden takip etti.
sultanlarımız 2 haftalık deplasman mücadelelerinin ardından 17 kasım 2019 pazar günü saat 14:00″de aksaray spor salonu”nda ted ankara koleji ile karşı karşıya gelerek taraftarıyla buluşacak.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası