banner
Gündem

Aksaraylı şehitlerin ismi bu müzede yaşatılacak

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHİTLİK MÜZESİ MİNNET VE ŞÜKRAN DUYGUMUZUN YANSIMASIDIR” Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından hayata geçirildiği bildirilen Şehitlik Müzesinde, şehitlerin adını ve hatırlarını yaşatmak için çalışmalara devam ediliyor. Kılıçarslan..

Aksaraylı şehitlerin ismi bu müzede yaşatılacak
banner

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHİTLİK MÜZESİ MİNNET VE ŞÜKRAN DUYGUMUZUN YANSIMASIDIR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından hayata geçirildiği bildirilen Şehitlik Müzesinde, şehitlerin adını ve hatırlarını yaşatmak için çalışmalara devam ediliyor.

Kılıçarslan Mahallesi Ervah Kabristanlığı içerisindeki Hacılar Hanı binasında Aksaraylı şehitlerin adını gelecek nesillere taşıması için çalışma başlatıldı. Yaklaşık 400 metrekarelik alanda projelendirilen şehitlik müzesi içerisinde 15 Temmuz şehitleri koridoru, sinevizyon odası, anı odası, şehitler koridoru olacak.  Aziz şehitlerin isimlerinin ve hayat hikayelerinin paylaşılacağı müzede şehitlerin özel eşyaları da sergilenecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehitlik müzesi değerlendirmesinde projenin şehit aileleri tarafından takdir ile karşıladığı belirterek şöyle konuştu: “Milli mücadeleden bu yana şehadete yürüyen Aksaraylı şehitlerimizin ismi bu müzede yaşatılacak. Vatanımız ve milletimiz için canını feda etmiş aziz şehitlerimizin hatıraları bizler için çok değerli. Bizde bu bilinçle Şehitlik Müzesi projemizi hayata geçiriyoruz.  Bu proje şehitlerimize karşı minnet ve şükran duygumuzun yansımasıdır. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin emanetleri olan muhterem ailelerinin emrinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası