banner
Gündem

Albayrak: “Yolumuzu Kur’an ile aydınlatan Allah’ımıza hamd olsun”

diyanet İşleri başkanlığı din hizmetleri genel müdürü bünyamin albayrak”ın katılımıyla aksaray İl müftülüğü bünyesinde hizmet vermekte olan geylani erkek hafız kuran kursu”nda eğitim gören ve hafızlığını tamamlayan 11 öğrenci için..

Albayrak: “Yolumuzu Kur’an ile  aydınlatan Allah’ımıza hamd olsun”
banner

diyanet İşleri başkanlığı din hizmetleri genel müdürü bünyamin albayrak”ın katılımıyla aksaray İl müftülüğü bünyesinde hizmet vermekte olan geylani erkek hafız kuran kursu”nda eğitim gören ve hafızlığını tamamlayan 11 öğrenci için icazet merasimi gerçekleştirildi.
diyanet İşleri başkanlığı din hizmetleri genel müdürü bünyamin albayrak”ın katılımıyla aksaray İl müftülüğü bünyesinde hizmet vermekte olan geylani erkek hafız kuran kursu”nda eğitim gören ve hafızlığını tamamlayan 11 öğrenci için icazet merasimi gerçekleştirildi.
program, merkez karamanoğlu ulu camiinde öğle namazı öncesinde başladı. programda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler, aşrı şerif okuyarak karamanoğlu ulu camii cemaatine manevi bir atmosfer yaşattı.
ardından diyanet İşleri başkanlığı din hizmetleri genel müdürü bünyamin albayrak yaptığı konuşmasından: “değerli kardeşlerim allah teâla bu ulu camide bizlere hafızlarımızın icazetine, bu güzel şehadetine, bu güzel bereketine nail olmayı nasip etti. okunan bu kur”an”lar hürmetine aziz kardeşlerim; cenabı allah aksaray”ımıza, türkiye”mize, âlemi İslam”a huzur ihsan eylesin. allah”ımıza sınırsız hamdü senalar olsun biz bugün millet olarak, devlet olarak değil onlarca yüzlerce, artık binlerce diyebileceğimiz kur”an kursumuzda bu güzel hafızlarımızla beraber 2019 yılında 10250 tane çocuğumuz hafızlığını bitirdi. biz allah”ın dinine yardım edersek allah”da bize yardım edecektir. biz allah”ın dinine uyarsak allah bizi aziz kılacaktır. biz kur”an”a ve muhammed mustafa (s.a.v)”nın sünnetine uyarsak, devlet, millet ve ümmet olarak istikamet üzere olursak allah bize yardım eder. değerli kardeşlerim kendine inananları, güvenenleri mahzun bırakmayan allah”ım bizi de İnşallah mahzun bırakmayacaktır. onun için diyoruz ki kur”an”a hizmet şereftir. allah bu şerefi bizlere nasıp etti elhamdülillah! İl müftümüz, hocalarımız, vakfımız, derneklerimiz, kuran kurslarımız, hafızlarımız ve anne babaları, hayır sahipleri, önderlik edenler, kur”an”a hizmet edenler, onu yaşayanlar, öğrenenler, anlayanlar ve onu anlatanlar. allah her birinden razı olsun” dedi.
ardından konuşma yapan aksaray İl müftüsü cemalettin bal, din hizmetleri genel müdürü bünyamin albayrak”ın aksaray”a teşriflerinden dolayı memnun kaldığını ifade ederek kendilerine teşekkür etti. hafızlığını tamamlayan öğrencileri tebrik eden müftü bal, onları yetiştiren ailelerine ve hocalarına da teşekkür etti.
kırıkkale İl müftüsü Şahin yıldırım”ın hatim duasını yapmasını ardından öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesiyle program son buldu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası