banner
Gündem

Alt yapı çalışmalarında kurumlarla iş birliği sağlandı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, alt yapı çalışmalarında sona gelinen Makas Kavşağında sıcak asfalt serimi öncesinde incelemelerde bulundu.Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Makas Kavşağı’nda yapılan çalışmaları..

Alt yapı çalışmalarında  kurumlarla iş birliği sağlandı
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, alt yapı çalışmalarında sona gelinen Makas Kavşağında sıcak asfalt serimi öncesinde incelemelerde bulundu.Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Makas Kavşağı’nda yapılan çalışmaları incelerken çevrede bulunan esnaflarında görüş ve önerilerini aldı.

Bölgede yapılacak yol düzenlemesiyle trafiğin rahatlayacağını belirten Başkan Dinçer, “Makas Kavşağı; Atatürk Bulvarı, Alparslan Türkeş Bulvarı ve Aşık Molla Caddesi’nin kesiştiği noktada yer alan ve şehrimizin en yoğun kullanılan kavşakları arasında yer alıyor. E-90 Karayolundan şehrimize giriş ve çıkışlarının yapıldığı Ay Yıldızlı makas kavşağında daha önce üzerinde çalıştığımız yeni bir düzenleme yapıyoruz. Belediyemiz burada Türk Telekom Müdürlüğü, MEDAŞ ve Enerya ile koordineli bir çalışma sergiliyor. Burada alt yapıyı daha sağlıklı hale getirdik. İçme suyu hattında yer alan asbest boruları yeni nesil borular ile değiştirdik. Yine içme suyu bağlantı noktaları tamamen yenilendi. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını yeniledik. Buradaki 50 olan mazgal sayısını 108’e çıkardık. Biz bu çalışmaları yürütürken MEDAŞ, Türk Telekom ve Enerya kendi altyapılarını yenilediler. Alt yapısını güçlendirdiğimiz kavşağın ve diğer bağlantı yollarının sıcak asfalt serimini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Makas Kavşağı birçok ana arterin kesiştiği şehrin en önemli noktalarından biri olduğu biliniyor. Kavşağın ve bağlantı yollarının sorunsuz ve kesintisiz hizmet vermesini sağlamak amacıyla kavşakta alt yapı, sıcak asfalt ve yol düzenleme çalışması başlatılmıştı. Gelinen süreç içerisinde kavşağın yağmursuyu şebeke hattı, kanalizasyon hattı, içme suyu hattı gibi alt yapı eksiklikleri giderildi. Kavşak alt yapıya kavuşturulduktan sonra yol kaldırım orta refüj düzenlemesi gibi üst yapı konuları ele alındı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası