banner
Gündem

Altınsoy, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, isparta milletvekili, İç anadolu bölge koordinatörü mehmet uğur gökgöz ile hazine ve maliye bakan yardımcısı nureddin nebati”yi makamında ziyaret etti. ankara”da bir dizi..

Altınsoy, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, isparta milletvekili, İç anadolu bölge koordinatörü mehmet uğur gökgöz ile hazine ve maliye bakan yardımcısı nureddin nebati”yi makamında ziyaret etti.
ankara”da bir dizi temaslarda bulunan aksaray İl başkanı altınsoy, ilk olarak tbmm”de isparta milletvekili, İç anadolu bölge koordinatörü mehmet uğur gökgöz”ü makamında ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. bir süre karşılıklı görüş alışverişlerin ardından İl başkanı altınsoy, hazine ve maliye bakan yardımcısı nurettin nebati”yi ziyaret etti. aksaray”a verdiği destekler için bakan yardımcısı nurettin nebati”ye teşekkür eden başkan altınsoy, aksaray”ın beklenti ve taleplerini ileterek destek istedi. İl başkanı altınsoy”un aksaray”ın talebini iletmesi üzerine bakan yardımcısı nebati, ilgili birimlere talimat vererek gerekli inceleme ve çalışmaların yapılması talimatını verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası