banner
Asayiş

Altınsoy, ‘Güçlü Türkiye için çok çalışacağız’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, İl kadın kolları başkanı ferhan polat, İl gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, ilçe başkanları, mahalle temsilcileri ve parti..

Altınsoy, ‘Güçlü Türkiye için çok çalışacağız’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, İl kadın kolları başkanı ferhan polat, İl gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, ilçe başkanları, mahalle temsilcileri ve parti üyeleri, vatandaşlara el broşürü dağıtımına başladı. dağıtılan el broşürlerinde 2022 yılı bütçesi, asgari ücret, sağlık, ekonomi, yatırımlar, ihracat, tarım destekleri, eğitim ve vatandaşlara yönelik verilen destekler gibi konular yer alıyor.

ak parti”nin 2002 yılından bugüne kadar yapılan yatırımları ve hizmetleri anlatan el broşürlerinin dağıtımına başladıklarını aktaran ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, “gördük ki milletimiz, kâğıda dökerek anlatmaya çalıştığımız her şeyin farkında. dokunduğumuz her el, konuştuğumuz her vatandaşımız bize ‘durmak yok, yola devam diyor” bizde inandığımız yoldan vazgeçmeyeceğiz diyoruz” dedi.
teşkilat olarak her zaman sahada olduklarını dile getiren altınsoy, “cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan liderliğinde ülkemizi tüm prangalarından kurtaracak, milletimizin refahını, ülkemizin kalkınmasını, yatırım ve istihdamı önceleyen yeni ekonomik düzenlemeleri içeren broşürleri sokak sokak, hane hane gezerek tüm teşkilatımızla vatandaşlarımıza ileteceğiz. böyle bir millete hizmetkar olmak, bizlere nasip olduğu için bir kez daha allah”a şükrediyoruz. güçlü türkiye için çok çalışacağız, daha çok çalışacağız. asla yorulmayacağız” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası