banner
Gündem

Altınsoy; ‘Gücümüzü milletimizden alıyoruz’

Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya, her daim milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Esnafların talep ve istekleri..

Altınsoy; ‘Gücümüzü milletimizden alıyoruz’
banner

Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya, her daim milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Esnafların talep ve istekleri dinleyen Altınsoy; her fırsatta esnaf ve halk ile bir arada olmaya gayret ettiklerini söyledi. AK Parti iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerin ve sahada yapılan çalışmaların olduğunu aktaran Altınsoy, “Halkın arasında, halkla birlikte Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyoruz. Halkın taleplerini kendilerinden dinliyor, sıkıntılarını yerinde tespit ediyoruz. Bugünde teşkilat mensuplarımız ile gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunduk, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Cumhurbaşkanımıza dua ve desteklerini sunan, samimi muhabbetleri, ilgileri ve güler yüzleri ile bizleri ağırlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK Parti’nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti döneminde aldı. Yine Türkiye AK Parti, Cumhur İttifakımız ile birlikte günü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. 2023 hedeflerimize hemşerilerimizden aldığımız destekle, Cumhur İttifakımız ile bir ve beraber yürümeye devam ediyoruz. Biz Aksaray için Türkiye için ilk günkü aşkla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. En büyük gücümüz milletimizden aldığımız destek. Büyük Türkiye hedeflerimize de bu büyük destekle ulaşacağız” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası