banner
Gündem

Altınsoy, ‘Günden güne büyüyoruz’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, partisinin türkiye genelinde olduğu gibi aksaray”da günden güne büyüdüğünü ifade etti. altınsoy “binlerce vatandaşımız ile gönül bağımızı resmileştirdik. kamuoyunun da yakından takip ettiği..

Altınsoy, ‘Günden güne büyüyoruz’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, partisinin türkiye genelinde olduğu gibi aksaray”da günden güne büyüdüğünü ifade etti. altınsoy “binlerce vatandaşımız ile gönül bağımızı resmileştirdik. kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere vatandaşlarımız ile bağımızı hiç koparmayıp, gönül kapımızı hep açık tuttuk. İl, İlçe ve belde teşkilat üyelerimiz ile birlikte çıktığımız gönül seferberliğinde, daha iyi bir gelecek ve güçlü ülke türkiye için partimize yeni üyeler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.
Şehirde yeni üye sayısının 5 bini aştığını kaydeden altınsoy, “Üyelerimizin bir kısmı parti binalarımıza bizzat gelerek kendileri kayıtlarını yaptırdı, bir kısmının da evlerine ya da iş yerlerine yaptığımız ziyaretlerde üye olmalarını sağladık. milletimize hizmet mücadelemiz, hiç durmadan, yorulmadan devam edecektir. yeni üyelerimizle birlikte aksaray”ımızdaki üye sayımızın çok kısa sürede bu denli artış göstermesi vatandaşlarımızın, büyük ve güçlü türkiye mücadelesinde, genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan liderliğindeki ak partimize olan teveccühünün bir göstergesidir. bu tablo, milletimizin geleceğini ak parti”de gördüğünün inkar edilemez bir işaretidir” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası