banner
Gündem

Altınsoy, ‘Taş üstüne taş koymanın derdindeyiz’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yaptığı yazılı açıklama ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. tek gayelerinin aksaray”a hizmet etmek olduğunu vurgulayan altınsoy, “ak parti aksaray ailesi olarak çalışmalarımızı hem..

Altınsoy, ‘Taş üstüne taş koymanın derdindeyiz’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yaptığı yazılı açıklama ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
tek gayelerinin aksaray”a hizmet etmek olduğunu vurgulayan altınsoy, “ak parti aksaray ailesi olarak çalışmalarımızı hem yerelde, hem de genelde yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. normale dönüş süreci ile birlikte hızımızı artırarak, şehrimizin kazanımlarını artırmak adına milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilatımız, stk ve oda başkanlarımız ile gecemizi gündüzümüze katarak, taş üstüne taş koymanın derdindeyiz” dedi.
‘laf deĞİl, İcraat Üretİyoruz”
laf değil, hep hizmet siyaseti derdinde olduklarını söyleyen başkan altınsoy, bu millete hizmetkâr olmaktan, millete aşkla hizmet etmekten şeref duyduklarını aktardı. Şehre hizmet noktasında bütün kapıları aşındırdıklarını ifade eden altınsoy, “bizler, ak parti ailesi olarak bakanlık ve kurum kapılarını aşındırarak, ek ödenek aktarımı, proje desteği, yatırımların alınması, istihdamın artırılması, şehrimizi ileriye taşıyacak projelerin hayata geçirilmesi konusunda önceden olduğu gibi bundan sonrada durmadan, yorulmadan çalışarak, hemşerilerimizin hizmetkarı olmaya kararlı bir şekilde devam edeceğiz. her zaman ifade ettiğimiz gibi şehrimiz, hizmetlerin en iyisine layıktır. aksaray”ımızın hükümetimiz tarafından yapılan hizmetlerden daha fazla istifade etmeye ihtiyacının olduğu bilinci ile hareket ederek, çalışmalarımızı bu minvalde sürdüreceğiz, lafla değil icraatları ortaya koyarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
‘sen-ben kavgasina gİrmİyoruz”
açkılamasında muhalefete ilişkin söylemlerde de bulunan altınsoy, sözlerini şu ifadelerle noktalandırdı; “daha kendi içlerinde barışı sağlayamayanlar, kimlerle beraber olduklarını, kime hizmet ettiklerini, kimlerle yol yürüdüklerini dahi netleştiremeyenlerin bizim hizmetlerimizi, kazandırdığımız yatırımları elbette görmelerini beklemiyoruz. biz biliyoruz ki onların gözleri vardır, görmezler, kulakları vardır duymazlar. muhalefet sen-ben kavgasında vakit öldürürken biz ülkemizi hedeflerine kavuşturmak için gece-gündüz demeden koşturuyoruz. onların gündeminde iftira var, bühtan var, yalan terörü var, türkiye”yi eski karanlık günlerine geri döndürmek var. onların gündeminde milletimizin değerlerini aşağılamak, milletimizin demokratik kazanımlarını gasp etmek, ülkeyi germek, kaosa sürüklemek, nefret siyasetiyle insanımızı kutuplaştırmak var. başka siyaset vizyonları yok. ne yazık ki lafla peynir gemisi yürümüyor. milletimiz her şeyin farkında.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası