banner
Gündem

Altınsoy’dan “Dünya Çocuk Günü” mesajı

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “dünya çocuk hakları günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.   20 kasım dünya çocuk hakları günü”nde önemli mesajlar veren İl başkanı hüseyin altınsoy,..

Altınsoy’dan “Dünya  Çocuk Günü” mesajı
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “dünya çocuk hakları günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
20 kasım dünya çocuk hakları günü”nde önemli mesajlar veren İl başkanı hüseyin altınsoy, “millet olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız. Ülke olarak da çocuk hakları sözleşmesi”ne imza atan ilk ülkelerden biriyiz. toplumlarda da bölgesel ve sosyo-ekonomik eşitsizlikler çocukların hem yaşam koşullarını, hem de kaliteli ve kapsayıcı hizmetlere erişimini etkilemeye devam etmektedir. gerçeklere bu hassasiyetle yaklaşmak ve olayları bu heves ve arzu ile çözümlemek, gerekli olan müreffeh ve rahat bir dünya ortamı oluşturmak tüm insanların, bizlerin görevidir. çocuğun fiziki, psikolojik, zihinsel ve ahlaki gelişimi için uygun koşulların sağlanması, modern toplumların en temel vazifelerinden biridir. bu bilinç ile devletimiz tüm imkânlarını seferber etmiş ve çocuğun doğuştan gelen hak ve hürriyetlerine sahip çıkarak, çocuğun onurunu ve saygınlığını incitmeyecek niteliğe kavuşturmayı hedeflemiştir. biz ak parti teşkilatları olarak ülkemizde; gençlere ve çocuklarımıza ne kadar önem verdiğimiz son 18 yılda ortadır. parklar, koşu yolları, stadyumlar, eğitim merkezleri, yüzme havuzları, çocuk hastaneleri, çok amaçlı açık ve kapalı spor salonları çocuklarımıza nasıl yaklaştığımızın ve onlara ne kadar güzel bir türkiye” de yaşadıklarının hissettirilmesi ve yaşatılması adına en güzel örneklerdir. cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan, katıldığı her platformda çocuklarımıza ve gençlerimize ne kadar önem vermemiz gerektiğini, onların tüm isteklerinin en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle temin edilmesi gerektiğini sürekli olarak vurgulamaktadır. başta mazlum coğrafyalarda yaşayan çocuklarımız olmak üzere, geleceğimiz olan, huzuru ve mutluluğu temsil eden evlatlarımızın, dünya çocuk hakları günü”nü kutluyorum” diye konuştu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası