banner
Asayiş

​Anaokulunda yangın söndürme tatbikatı

aksaray belediyesi itfaiye ekipleri, zübeyde hanım anaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine yangın söndürme eğitimi verip, tatbikat yaptırdı. aksaray belediyesi itfaiye ekipleri, zübeyde hanım anaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine yangın söndürme..

​Anaokulunda yangın söndürme tatbikatı
banner

aksaray belediyesi itfaiye ekipleri, zübeyde hanım anaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine yangın söndürme eğitimi verip, tatbikat yaptırdı.
aksaray belediyesi itfaiye ekipleri, zübeyde hanım anaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine yangın söndürme eğitimi verip, tatbikat yaptırdı. uygulamalı yaptırılan tatbikatta yangın söndürme cihazının nasıl kullanılacağı ve meydana gelen yangında ilk olarak yapılması gerekenler anlatıldı.İtfaiye ekipleri , anaokulu, öğretmen, öğrenci ve velilerine cihazın kullanımı, yangın esnasında telaşa kapılmadan ilk olarak neler yapılması konusunda eğitim verip uygulamalı tatbikat yaptık. yangın çok önemli ve hayati önem taşıyan bir konudur. herkesin bu konuda bilinçli olması gerekir" dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası