banner
Gündem

Ankara Caddesi’nde çalışmalar tamamlandı

Aksaray Belediyesinin şehir genelinde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda daha konforlu ve güvenli ulaşım için şehrin en işlek caddelerinden Ankara Caddesi baştan aşağı yenilendi. Ankara Caddesi’ndeki çalışma..

Ankara Caddesi’nde  çalışmalar tamamlandı
banner

Aksaray Belediyesinin şehir genelinde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda daha konforlu ve güvenli ulaşım için şehrin en işlek caddelerinden Ankara Caddesi baştan aşağı yenilendi.

Ankara Caddesi’ndeki çalışma ile yol ve kaldırımlar genişletilerek daha konforlu ve kullanışlı hale getirildi.

Yol genişletme çalışmasıyla yoğunluk kontrol altına alınarak trafik rahatlatıldı. Ayrıca kaldırımlar genişletilip yenilenerek engelli vatandaşların daha rahat hareket etmesini sağlayacağı engelli rampası ve kılavuz çizgisi de yapıldı. Cadde boyunca sürdürülen çalışmalar tamamlanarak sıcak asfalt serimi sonrası yol ulaşıma açıldı. Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar Ebulfeyz Caddesi’nde sürüyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası