banner
Gündem

Anlamlı kadınlar günü programı

   deĞerlerİnİ bİr gÜn deĞİl her gÜn bİlmelİyİz dünya kadınlar günü dolayısıyla huzurevinde kalan kadınları ziyaret eden yeşim pekmez karanfil takdim edip ellerini öptüğü kadınların gününü kutladı.  vali aykut pekmez”in..

Anlamlı kadınlar  günü programı
banner

   deĞerlerİnİ bİr gÜn deĞİl her gÜn bİlmelİyİz
dünya kadınlar günü dolayısıyla huzurevinde kalan kadınları ziyaret eden yeşim pekmez karanfil takdim edip ellerini öptüğü kadınların gününü kutladı.  vali aykut pekmez”in eşi yeşim pekmez   8 mart dünya kadınlar günü nedeniyle huzurevinde kalan kadınlarla öğle yemeğinde bir araya geldi.
pekmez beraberinde;  belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın eşi hasibe yazgı, cumhuriyet başsavcısı ramazan akın”ın eşi zelihan akın,adli yargı adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül”ün eşi semiha sarıgül, vali yardımcısı kubilay ant”ın eşi emine ant, baro başkanı beytullah coşkun”un eşi münevver coşkun, emniyet müdürü ali karabağ”ın eşi reyhan karabağ, sultanhanı kaymakamı murat karasu”nun eşi yıldız karasu, ticaret ve sanayi odası başkanı ahmet koçaş”ın eşi emine koçaş, İş kadını hatice Şahin eroğlu, İl sağlık müdürü cengizhan kılıçaslan”ın eşi aydolu kılıçaslan, ziraat odası başkanı emin koçak”ın eşi aynur koçak, aile ve sosyal politikalar İl müdürü İsrafil aktürk”ün eşi türkan aktürk,  milli atıcı suzan çevik, gülağaç halk eğitim müdürü tülin İpek, Şehit aileleri koruma ve yardımlaşma derneği başkanı hüseyin koçak”ın eşi meryem koçak ve sosyal ekonomik destek hizmetlerinden yararlanan aileler ile çocuk evlerinde çalışan bakıcı anneler ve davetliler ile huzurevinde kalan kadınları ziyaret etti.
kadınlara karanfil takdim ederek 8 mart kadınlar gününü kutlayan pekmez yakından ilgilendiği kadınlara: “bu özel ve anlamlı günde sizlerle beraber olmak istedik. kadının değeri bir gün değil her gün bilinmeli. bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
yeşim pekmez  ;  belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın eşi hasibe yazgı ve beraberindeki heyet ile birlikte huzurevinde kalan kadınların el işi yaptığı atölyeyi ziyaret etti.
türk silahlı kuvvetlerinin afrin”deterör örgütlerine yönelik yürüttüğü zeytin dalı harekâtına katılan mehmetçiklere kaşkol örerek gönderen kadınları tebrik eden pekmez, kadınlarla bir süre sohbet etti. ardından aile ve sosyal politikalar İl müdürlüğüne bağlı kadın konukevini ziyaret eden pekmez konukevinde kalan kadınların gününü kutlayarak bir süre sohbet etti.
Şehİt annesİ İle fedakar kadinlara zİyaret
pekmez; daha sonra beraberindeki heyet ile 8 mart kadınlar günü nedeniyle Şehit atilla mutlu”nun annesi münire mutlu”yu ziyaret etti. pekmez,  Şehit annesine çiçek takdim ederek kadınlar gününü tebrik etti.
aksaray sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ve aile ve sosyal politikalar İl müdürlüğü tarafından desteklenen aileleri de ziyaret ederek çocuklarının geleceği için fedakarca gayret gösteren kadınların 8 mart kadınlar gününü kutlayan pekmez; ziyaret ettiği evlerdeki çocuklara çeşitli hediyeler verdi. pekmez ailelerle yaptığı görüşmelerde sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı.
ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirten kadınlar kendilerini böyle anlamlı bir günde ziyaret ettiği için yeşim pekmez   ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası