banner
Spor

Arelya yeni sezona hazır

Sultanlar Ligi temsilcimiz Kuzeyboru Spor Kulübü’nün başarılı Kaptanı Arelya Karasoy, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 2 sezon boyunca Kuzeyboru forması giyen Karasoy, 1 sezon daha Kuzeyin Sultanları için..

Arelya yeni sezona hazır
banner

Sultanlar Ligi temsilcimiz Kuzeyboru Spor Kulübü’nün başarılı Kaptanı Arelya Karasoy, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

2 sezon boyunca Kuzeyboru forması giyen Karasoy, 1 sezon daha Kuzeyin Sultanları için mücadele edecek. Kaptan Karasoy, kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının yanı sıra koşu ve çabukluk çalışmalarıyla rakiplerine gözdağı veriyor.  Başarılı isim, antrenmanlarında güç ve pas çalışmasının yanı sıra taktiksel çalışmalarda yapıyor.

Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Arelya; “Gururla kaptanlık formasını taşıdığım Kuzeyboru ailesi için bir yıl daha ter dökeceğime kendi adıma çok mutlu ve heyecanlıyım.  Kuzeyboru’yu ve Aksaray’ı her türlü platformda en iyi şekilde temsil edip, takım olarak hedeflerimize ulaşabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımız, sağlıklı ve başarılı bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

ARELYA KARASOY’U TANIYALIM!

2019 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İşletme ve Yönetimi bölümünden mezun olan Arelya Karasoy, 2019/20 yıllarında master eğitimini yine İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Pazarlama üzerine yaptı.  26 yaşında 1.82 boyundaki Arelya kariyerinde; Eczacıbaşı, Sarıyer, Aydın Büyükşehir Belediye formaları giydi.  2020/21 sezonundan itibaren Kuzeyboru ailesinin üyesi olan Arelya,  Milli takım forması ile de önemli başarılar elde etti. 2013 ve 2014 yıllarında Avrupa Şampiyonası’nda madalyaya uzandı. Haber: Erdi ULUKAYA

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası