banner
Esnaf

‘Aroma değil yüzde yüz meyve kullanıyoruz’

Aksaray ParkSite AVM bünyesinde faaliyet gösteren Ekleristan şubesi 28 çeşit ekleri ile şehrin en beğenilen lezzet noktalarından biri olmaya devam ediyor. Açılalı henüz bir sene gibi kısa bir süre olmasına..

‘Aroma değil yüzde yüz meyve kullanıyoruz’
banner

Aksaray ParkSite AVM bünyesinde faaliyet gösteren Ekleristan şubesi 28 çeşit ekleri ile şehrin en beğenilen lezzet noktalarından biri olmaya devam ediyor.

Açılalı henüz bir sene gibi kısa bir süre olmasına rağmen büyük bir müşteri kitlesine ulaştıklarını belirten şube sorumlusu Gonca Anna, “İşletmemiz açılalı henüz bir sene gibi kısa bir süre geçti fakat büyük bir müşteri kitlesi yakalamayı başardık. Şubemizde çıkan ürünler günlük ve taze olarak satışa sunuluyor ve üretimde birinci sınıf malzemeler kullanılıyor. 28 çeşit eklerimiz bulunuyor.  En çok talep gören çeşitlerimiz ise lotus, çikolata, klasik ve meyveli çeşitlerimiz çok tercih ediliyor. Müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlerden oldukça memnunuz, ürünlerimiz şehirde oldukça ilgi görüyor ayrıca Aksaray’da bizim gibi pek fazla bu işi yapan şube yok şehrin ekler ihtiyacını biz karşılıyoruz. Çok çeşitliliğimizden dolayı vatandaşlar artık normal ekleri tercih etmiyor. Ürünlerimizin kremasında meyve aromaları değil yüzde yüz orijinal meyveler kullanıyoruz. Eklere tat veren kremadan ziyade ziyade içindeki meyvesidir. Şu anda fiyatlarımız şu şekilde, kilosu 350 lira tanesi ise 27 buçuk lira” diye konuştu.

Çeşit fazlalığından müşterilerin seçim yapmakta zorlandığından dolayı ekler falı ile yardımcı olduklarını dile getiren Anna, “Çeşit fazlalığından ötürü müşterilerimiz seçim yapmakta bazen zorlanıyorlar. Bizde böyle bir fikir düşündük küçük kağıtların içine çeşitlerimizin isimlerini yazdık ve müşterilerimiz seçim yapmakta zorlandıklarında buradan kağıt çekip şanslarına çıkan çeşitleri tüketiyorlar. Bu hem müşterilerimizin çok hoşuna gidiyor hem de müşterilerimizle güzel bir iletişim kurmamızı sağlıyor. Eklerden farklı olarak, makaron, kavala kurabiyesi ve magnolya tatlılarımıza da ilgi yoğun” dedi. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası