banner
Gündem

ASÜBTAM’ın yeni müdürü Doç. Dr. Onur Can Türker oldu

aksaray Üniversitesi bilimsel ve teknolojik uygulama ve araştırma merkezi (asÜbtam) müdürlüğü”ne doç. dr. onur can türker atandı. düzenlenen törenin ardından görevi doç. dr. yusuf kaygısız”dan devralan türker, asÜbtam”ın gerek akademiye..

ASÜBTAM’ın yeni müdürü Doç. Dr. Onur Can Türker oldu
banner

aksaray Üniversitesi bilimsel ve teknolojik uygulama ve araştırma merkezi (asÜbtam) müdürlüğü”ne doç. dr. onur can türker atandı.
düzenlenen törenin ardından görevi doç. dr. yusuf kaygısız”dan devralan türker, asÜbtam”ın gerek akademiye gerekse şehre ve sanayiye doğrudan müspet katkılar sağladığını belirtti. doç. dr. kaygısız ve ekibinin görev süreleri boyunca son derece değerli çalışmalar ürettiğini, iyi ve güzel tüm işleri çoğaltmanın gayretinde olacaklarını kaydeden türker, “sayın kaygısız”a yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. yine el birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. hedefimiz, kurumumuzun yükseliş ivmesine pozitif katkı sunmak” dedi.
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin de asÜbtam müdürü doç. dr. onur can türker”e yeni görevinde başarılar diledi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası