banner
Spor

​ASÜ’de Sultanlar ile söyleşi yapıldı

 kuzeyboru kadın voleybol takımı “kuzey”in sultanları ile söyleşi” isimli program kapsamında aksaray Üniversitesi (asÜ) öğrencileriyle buluştu. söyleşiye baş antrenör kamil söz, takım kaptanı arelya karasoy, deneyimli oyuncular hande korkut, fulden..

​ASÜ’de Sultanlar ile söyleşi yapıldı
banner

 kuzeyboru kadın voleybol takımı “kuzey”in sultanları ile söyleşi” isimli program kapsamında aksaray Üniversitesi (asÜ) öğrencileriyle buluştu. söyleşiye baş antrenör kamil söz, takım kaptanı arelya karasoy, deneyimli oyuncular hande korkut, fulden ural ve annie mitchem katıldı.
etkinliğin açılışında konuşma yapan asÜ rektörü prof. dr. yusuf Şahin, voleybol sporunun gün geçtikçe daha fazla ilgi gördüğünü ve şehre farklı bir sosyal ve kültürel değer kattığını söyledi.
anadolu”da voleybolun yaygınlaştığını kaydeden asÜ rektörü, “bunda kuzeyboru”nun çok büyük bir katkısı var. kulüp sadece sportif başarıları ile değil, aynı zamanda şehre sağladığı sosyal katkılarıyla da dikkat çekmektedir. artık aksaray”da aileler, kapalı bir salona spor müsabakası izlemek için gidebilmektedir. bu çok değerli” dedi.
‘spor, saĞlikli bİr yaŞama katki sunar”
Şahin, seçmeli dersler havuzunda ‘spor dersleri” isimli ayrı bir grup olduğunu söyledi. Öğrencilerin en az bir spor dalı ile ilgilenmesi gerektiğini kaydeden Şahin, “Öğrencilerimiz seçtikleri bölüm ve programlarda o alana dair akademik eğitimler alıyor fakat bu tek başına yeterli değil. tüm öğrencilerimizin en az bir spor dalıyla ilgilenmesini istiyoruz. spor, bizi bedeni olarak yetkin hale getirir, hayat disiplini sağlar ve sağlıklı bir yaşama katkı sunar” diye konuştu.
kuzeyboru kadın voleybol takımı oyuncuları ve başantrenör mehmet kamil söz, asÜ öğrencilerinin sorularını yanıtladı. etkinlik, rektör prof. dr. yusuf Şahin”in plaket takdimi ile sona erdi.  foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası