banner
Gündem

​ASÜ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE

‘evlatlarımızın okuma kültürünü  erken yaşlarda edinmesi önemli” aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yapımı devam eden kütüphane binasının kısa süre sonra tamamlanacağını, mevcut kütüphane binasının ise -yapılış amacına..

​ASÜ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE
banner

‘evlatlarımızın okuma kültürünü 
erken yaşlarda edinmesi önemli”
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yapımı devam eden kütüphane binasının kısa süre sonra tamamlanacağını, mevcut kütüphane binasının ise -yapılış amacına uygun şekilde- anaokulu haline dönüştürüleceğini belirtti.
kültür ve turizm bakanlığı kütüphaneler ve yayınlar genel müdürü hamdi turşucu”yu ziyaret eden rektör Şahin, anaokulu için bir çocuk kütüphanesi sözünü aldıklarını da duyurdu. çocukların kendilerine hitap edebilen eserleri okumalarının ve bulabilmelerinin, ayrıca kendi yaş gruplarına uygun şekilde tasarlanan bir kütüphaneye sahip olmalarının önemli olduğunu belirten Şahin, “evlatlarımızın okuma kültürünü erken yaşlarda edinmesi önemli. kendi fiziki ve zihin yapılarına uygun şekilde tasarlanmış özel bir çocuk kütüphanesi, çocuklarımızın gelişimine doğrudan ve çok önemli bir katkı sunacak. onların gelecekte çok okuyan, iyi anlayan bireyler olması için böyle bir adımı atmaktan mutluluk duyuyoruz. bu, şehrimiz de, kapsamı itibariyle bir ilk olacak” dedi
Şahin, genel müdürlük ekibinin önümüzdeki günlerde çocuk kütüphanesinin hazırlık çalışmaları için asÜ”ye geleceğini belirterek, “kendilerine bu çalışmaya verdikleri destekler için çok teşekkür ediyoruz” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası