banner
Gündem

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Eskişehir’de

aksaray”da atatürk anadolu lisesi, mesleki ve kültürel tanıtım çalışmaları kapsamında, eskişehir”e eğitim gezisi düzenledi. atatürk anadolu lisesi müdürü hızır faruk maraşlıoğlu, üniversite ve üniversitenin bulunduğu kente düzenlenen gezilerin öğrencilerin kariyer..

Atatürk Anadolu Lisesi  öğrencileri Eskişehir’de
banner

aksaray”da atatürk anadolu lisesi, mesleki ve kültürel tanıtım çalışmaları kapsamında, eskişehir”e eğitim gezisi düzenledi.
atatürk anadolu lisesi müdürü hızır faruk maraşlıoğlu, üniversite ve üniversitenin bulunduğu kente düzenlenen gezilerin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında ve seçimlerinde yol gösterici olduğunu söyledi.
Üniversite gezilerinin öğrencilerin motivasyonuna olumlu katkı sağladığını belirten maraşlıoğlu, “Öğrenciler gezi sırasında üniversite kültürünü, olanaklarını, bölümleri ve öğrenci yaşamı gibi konularda gözlemde bulunurken, hayatlarının en güzel yıllarını geçirecekleri kenti de tanıma fırsatı buluyorlar. bu gözlemler, öğrencilerin eğitim hayatındaki motivasyonuna olumlu katkı sağlıyor” dedi.
Üniversite gezisi kapsamında eskişehir”de bulunan anadolu Üniversitesi”ne eğitim gezisi düzenlediklerini kaydeden hızır faruk maraşlıoğlu, şunları ifade etti:
“gezi kapsamında anadolu Üniversitesi”ni ziyaret eden öğrencilerimiz, burada hukuk fakültesini gezerek akademisyenlerden sohbet ortamında soru cevap şeklinde bilgi aldılar. Üniversite ve imkânlarını inceleyen öğrencilerimiz, üniversite ortamını yerinde gözlemleme şansı bulurken, fakültelerin fiziki yapısını ve sosyal etkinlik alanlarını incelediler. eskişehir”in tarihi ve turistik mekânlarını gezen öğrencilerimiz, kenti tanıma imkânı buldular. Öğrenci şehri olarak ünlenen eskişehir”i çok beğenen öğrencilerimiz, üniversite hedeflerinin ilk sırasına eskişehir”i aldıklarını ifade ettiler” (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası