banner
Gündem

ATSO’ dan üyelerine ‘Söz Sizde’ uygulaması

aksaray ticaret ve sanayi odası  (atso) geçtiğimiz hafta üyelerine gönderdiği ‘söz sizde” anketi ile üyelerin taleplerini topladı. anket ile “başkan ve yönetim kurulunun Önceliği sizce hangi alanda olmalıdır”, “yönetim kurulu..

ATSO’ dan üyelerine ‘Söz Sizde’ uygulaması
banner

aksaray ticaret ve sanayi odası  (atso) geçtiğimiz hafta üyelerine gönderdiği ‘söz sizde” anketi ile üyelerin taleplerini topladı.
anket ile “başkan ve yönetim kurulunun Önceliği sizce hangi alanda olmalıdır”, “yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerine iletmek istediğiniz veya yapmak istediğiniz çalışmalar, projeler, vb. görmek istediğiniz konular neler olurdu” gibi soruları yanıtlayan üyeler birçok konuda taleplerini iletme fırsatı buldular ve uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
yatırıma ve turizm”e yönelik çalışmalara ağırlık verilmesi gerektirdiğini dile getiren atso üyeleri diğer noktalarda ise verdiği cevaplarda kalifiye eleman sorununun önüne geçilmesi, hukuksal problemlerin çözülmesi için danışmanlık verilmesi, ilçelerin aksaray”dan bağımsız olduğunun önüne geçilerek ilçelere yatırımların artırılmasını sağlanması, orta ve küçük ölçekli işletmelerin eğitilerek destekler konusunda bilgilendirilmesini, turizmde artık kapadokya”nın merkezi olabilmek için atılımlar yapılmasını, ar-ge ve projeler noktasında ücretsiz danışmanlık verilmesi gibi konularda taleplerini oda yönetimine ilettiler.
‘bİrçok projeyİ hayata geçİrdİk”
konu ile ilgili açıklamalarda bulunan atso başkanı cüneyt göktaş ise şöyle konuştu;”geçtiğimiz hafta içerisinde oda yönetim kurulumuzla birlikte üyelerimizin fikirlerini almak için ‘söz sizde” uygulamasını hayata geçirdik. 2018 yılından bu yana birçok projeyi hayata geçirdik ve bazı projelerin de ortağı olduk. her zaman yeni fikirlere ihtiyaç olduğu için 5 binin üzerindeki güçlü ailemizle görüş alışverişi yaptık. yaptığımız uygulama kapsamında üyelerimiz en çok yatırım ve turizm noktasında çalışmalar yapmamız gerektiğini dile getirdiler. bu bizim için çok önemli bir konu ve üyelerimiz son derece haklılardır. yatırımlar bir şehrin gelişiminde ve sanayisinde en büyük etkendir.”
‘bİrçok dev yatirimci aksaray”a gelecek”
organize sanayi bölgesinde lc waikiki temellerinin atılmaya başlandığı ve tamamlandığında binlerce kişinin istihdam edileceğini söyleyen göktaş, ” bununla beraber birçok dev yatırımcıda aksaray”a gelecek ve şehir bir anda çok daha hızlı büyüme kat edecektir. bu anlamda yatırımlara çok daha fazla önem verdiğimizin bilinmesini istiyoruz. turizm noktasında eksiklikler olduğunun farkındayız. bu noktada aksaray valiliğimiz ve aksaray belediyemizin çalışmaları olduğunun bilincindeyiz. İş dünyası ve stk”lar olarak bizlerde kamu kurumlarımızın yaptığı çalışmalara en büyük desteği vermeye devam edecek şehrimizin turizm noktasında çok daha iyi yerlerde olması adına çalışmalar gerçekleştirecek, projeler üreteceğiz”  diye konuştu.
‘sorunlar çÖzÜme kavuŞacak”
Üyelerin kalifiye eleman sıkıntısı ve hukuksal anlamda işveren, işçi sorunlarının önüne geçilmesi noktasında talepleri olduğunu belirten göktaş, “aksaray ticaret ve sanayi odası tahkim ve arabuluculuk merkezimizi hazırlıyoruz. geçtiğimiz haftalarda ilimizdeki arabulucu avukatlarımız ile anlaşmalarımızı ve sözleşmelerimizi imzaladık ve son eksiklerimizi de tamamlamak üzereyiz. hukuksal anlamda üyelerimizin yaşadığı sorunların çok kısa sürede çözüme kavuşacağı merkezimiz yakında hizmet vermeye başlayacak” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası