banner
Gündem

Aydoğdu, ‘Eğitim yılını tamamlamanın sevincini yaşıyoruz’

Vali Hamza Aydoğdu, 2021-2022  eğitim öğretim yılının sona ermesiyle bir mesaj yayınladı. Aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi: “Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılını huzur içerisinde tamamlamış..

Aydoğdu, ‘Eğitim yılını tamamlamanın sevincini yaşıyoruz’
banner

Vali Hamza Aydoğdu, 2021-2022  eğitim öğretim yılının sona ermesiyle bir mesaj yayınladı. Aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi: “Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılını huzur içerisinde tamamlamış olmanın sevinç ve gururunu gönülden yaşıyoruz. Şüphesiz, her eğitim-öğretim yılında olduğu gibi bu sene de bütün okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve anne-babalar, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösterdiler. Bazen soluklanmak, bazen durmak, hatta bir adım geri çekilmek, içe dönmek, geçmişe bakarak muhasebe yapmak ve yenilenmek için bir fırsattır. Yeniden başlamanın ilk adımıdır. Kendinizi dinleyin, dinlenin. Doğada gezin, diğer canlılarla dostluğunuzu geliştirin. Derin nefes alın, boşlukları doldurun. Sevgiyi, merhameti, insanlığı merkeze koyun. İnsan olmanın, insanca yaşamanın gururunu yaşayın. Ne olursa olsun, fidan olarak yeşerdiğiniz bu toprakların tadını çıkarın. Kökünüzü sevin. Kendinizle, çevrenizle barışık olun.   Şartlar ne olursa olsun iyi olmaktan ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyin.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası