banner
Gündem

Aydoğdu, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

Vali Hamza Aydoğdu, 520 öğrencisi olan Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Faize Telli ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Aydoğdu, yenilenen spor salonunda..

Aydoğdu, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi
banner

Vali Hamza Aydoğdu, 520 öğrencisi olan Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Faize Telli ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Aydoğdu, yenilenen spor salonunda incelemelerde bulundu.

Okulda görev yapan tüm öğretmenlerle bir araya gelen Vali Aydoğdu, bir süre görüştüğü öğretmenlerle eğitim, gençlik ve gelecek hakkında bir süre sohbet etti. Okulda, öğrencilerde ve öğretmenlerde gördüğü samimiyeti ifade eden Vali Aydoğdu; samimiyet, azim ve gayretle her işin başarıya ulaşacağını kaydetti. Aile, gençlik ve eğitim konularında öğretmenlere her zaman daha fazla görev düştüğünü ifade eden Vali Aydoğdu; “Bizim bir derdimiz olmalı. Bir kalbi, bir ruhu, bir hayatı kurtarmak için el ele vermeliyiz. Dertlenmeliyiz. Her şey eninde sonunda bitiyor. Çünkü iki kapılı bir handayız. Geriye ne bırakacağız. O nedenle size geliyoruz. Bizim öğretmenlerden başka gidecek kapımız yok. Hep beraber iyi olanı güzel olanı çoğaltmalı, bunu Aksaray’dan başlayarak yer yerde yaymalıyız.  Umutsuzluğa kapılmadan, aşkla şevkle çalışmalıyız” dedi. Okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Çelik’in 60. yaş günü olması nedeniyle öğretmen arkadaşları tarafından hazırlanan pastayı Çelik ile birlikte kesen Vali Aydoğdu; tebrik ederek doğum gününü kutladı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası