banner
Gündem

Aydoğdu ve Yazgı esnafları ziyaret etti

esnaflardan 24 hazİran seçİmlerİ İçİn devam sÖzÜ   aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ile ak parti milletvekili ve adayı cengiz aydoğdu, muhsin çelebi mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek 24..

Aydoğdu ve Yazgı  esnafları ziyaret etti
banner

esnaflardan 24 hazİran seçİmlerİ İçİn devam sÖzÜ
 
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ile ak parti milletvekili ve adayı cengiz aydoğdu, muhsin çelebi mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek 24 haziran seçimleri için destek istedi.
ziyaret sırasında ilgiyle karşılanan milletvekili adayı cengiz aydoğdu ve belediye başkanı haluk Şahin yazgı, esnaflarla hasbihal edip karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
24 haziran”da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde esnaf ziyaretini sürdüren ak parti milletvekili adayı cengiz aydoğdu ve belediye başkanı haluk Şahin yazgı, muhsin çelebi mahallesinden bulunan esnaflardan 24 haziran seçimlerinde devam sözü aldılar.
kendilerinin çok iyi karşılandığını ifade eden milletvekili cengiz aydoğdu ve belediye başkanı haluk Şahin yazgı, “Şehrimizde bulunan tüm esnaflarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası