banner
Gündem

Bakan Albayrak’a sorunlar iletildi

yakin zamanda tarim ve hayvancilik desteklenmelerİ Ödenecek hazine ve maliye bakanı berat albayrak, nevşehir ahiler kalkınma ajansı konferans salonunda düzenlenen nevşehir İş dünyası buluşması toplantısında iş dünyasının sorun ve sıkıntılarını..

Bakan Albayrak’a  sorunlar iletildi
banner

yakin zamanda tarim ve hayvancilik desteklenmelerİ Ödenecek

hazine ve maliye bakanı berat albayrak, nevşehir ahiler kalkınma ajansı konferans salonunda düzenlenen nevşehir İş dünyası buluşması toplantısında iş dünyasının sorun ve sıkıntılarını dinledi.
toplantıya aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, aksaray ticaret ve sanayi odası başkanı cüneyt göktaş, aksaray damızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanı bekir kayan, aksaray ticaret borsası meclis başkanı nurettin yapılcan, kamu bankaları genel müdürleri ve iş adamları katıldı.
toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, hazine ve maliye bakanı berat albayrak”la tarım ve hayvancılık desteklemelerinin bir an önce ödenmesi gerektiğini, bu sayede üretici ve çiftçileri bir nebzede olsa rahatlatacağını ifade etti.
bakan albayrak”ta gerekli desteklerin bir an önce ödenmesi konusunda söz vererek " her zaman türk çiftçisinin; üretenin ve üreticinin yanında olacağız" dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası