banner
Asayiş

Barajda kaybolan 2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

 aksaray”ın ortaköy ilçesi gökler köyünde gezmek için evlerinden çıkan ve bir daha haber alınamayan m.s. ile arkadaşı a.b”nin, bisiklet ve kıyafetlerini kenarına bıraktıkları, serinlemek için girdikleri bozkır baraj göleti”nde cansız..

Barajda kaybolan 2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı
banner

 aksaray”ın ortaköy ilçesi gökler köyünde gezmek için evlerinden çıkan ve bir daha haber alınamayan m.s. ile arkadaşı a.b”nin, bisiklet ve kıyafetlerini kenarına bıraktıkları, serinlemek için girdikleri bozkır baraj göleti”nde cansız bedenleri bulundu. ertuğrul gazi İmam hatip lisesi 8″inci sınıf öğrencisi olan m.s. ve sınıf arkadaşı a.b”nin cansız bedenlerine kıyının yakınında yaklaşık 3″er metre aralıklarla ulaşıldı.
oğullarının öldüğünün anlaşılması üzerine döndü ve ahmet s. ile osman ve yasemin b. çiftleri sinir krizi geçirdi. İki çocuğun anne ve babasına hazırda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. 5 kardeş olan m.s. ile 3 kardeş olan a.b”nin, evin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi. her iki çocuğun cesedi de otopsi için aksaray eğitim uygulama ve araştırma hastanesine morguna kaldırıldı.olayla ilgili soruşturma başlatıldı.foto-haber:erkan altuntaŞ aksaray”ın ortaköy ilçesi gökler köyünde gezmek için evlerinden çıkan ve bir daha haber alınamayan m.s. ile arkadaşı a.b”nin, bisiklet ve kıyafetlerini kenarına bıraktıkları, serinlemek için girdikleri bozkır baraj göleti”nde cansız bedenleri bulundu. ertuğrul gazi İmam hatip lisesi 8″inci sınıf öğrencisi olan m.s. ve sınıf arkadaşı a.b”nin cansız bedenlerine kıyının yakınında yaklaşık 3″er metre aralıklarla ulaşıldı.
oğullarının öldüğünün anlaşılması üzerine döndü ve ahmet s. ile osman ve yasemin b. çiftleri sinir krizi geçirdi. İki çocuğun anne ve babasına hazırda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. 5 kardeş olan m.s. ile 3 kardeş olan a.b”nin, evin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi. her iki çocuğun cesedi de otopsi için aksaray eğitim uygulama ve araştırma hastanesine morguna kaldırıldı.olayla ilgili soruşturma başlatıldı.foto-haber:erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası