banner
Gündem

Başarılarla dolu 10 yıl

konya, karaman, niğde, aksaray, nevşehir ve kırşehir İllerini aydınlatan meram elektrik dağıtım a.Ş.(medaŞ 10. yılını kutladı. etkinlikte 10 yıllık gelişim videosunun gösteriminin ardından medaŞ”ın kendi çalışanlarından oluşan meram orkestrası katılımcılara..

Başarılarla dolu 10 yıl
banner

konya, karaman, niğde, aksaray, nevşehir ve kırşehir İllerini aydınlatan meram elektrik dağıtım a.Ş.(medaŞ 10. yılını kutladı.
etkinlikte 10 yıllık gelişim videosunun gösteriminin ardından medaŞ”ın kendi çalışanlarından oluşan meram orkestrası katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.
medaŞ”ın 10.yıl kutlaması için düzenlenen programda konuşan konya valisi cüneyt orhan toprak, elektrik arızalarının üçte birine düşmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. rakamların her şeyi ortaya koyduğunu ifade eden konya valisi toprak, “gerçekten oradaki rakamlar zaten bu firmamızın ne kadar işin bilincinde olduğunu, personel yönetimi manasında, gerek ekonomik davranma manasında, gerek memleket faydasına olacak kararlarda doğru işler yaptığını net bir şekilde gördük” ifadelerini kullandı.(haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası