banner
Gündem

‘Başarıya giden yol, sıkı çalışmalardan geçer’

müstakil sanayici ve İşadamları derneği (mÜsİad) aksaray başkan vekili ali dede Öztürk, beraberinde yönetim kurulu üyeleri nurettin ertuğrul, aziz aydoğmuş, sefa göktaş ve genç mÜsİad başkanı said sametoğlu”ndan oluşan heyet..

‘Başarıya giden yol, sıkı çalışmalardan geçer’
banner

müstakil sanayici ve İşadamları derneği (mÜsİad) aksaray başkan vekili ali dede Öztürk, beraberinde yönetim kurulu üyeleri nurettin ertuğrul, aziz aydoğmuş, sefa göktaş ve genç mÜsİad başkanı said sametoğlu”ndan oluşan heyet ile karacaören İlkokulunu ziyaret etti.
mÜsİad heyeti, ziyaret sonunda karacaören İlkokulunda öğrenim gören 160 öğrencinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere hazırlanan hediye paketlerini, okul müdürü ahmet yılmaz”a teslim etti.
‘baŞarilari taçlandirmaya
Özen gÖsterdİk”
mÜsİad”ın amaçlarından ve işlevlerinden bahseden vekil Öztürk, “her daim eğitime büyük önem veren ve çalışmalarının büyük bir kısmını bu yönde gerçekleştirmeye devam eden mÜsİad, ticaret ehli ve eğitim sevdalısı insanların bir araya gelerek oluşturduğu bir camiadır. kendi bünyemizde vermiş olduğumuz ve kursiyerlerden hiç bir ücret talep etmeden gerçekleştirdiğimiz mesleki eğitim programları, sosyal ve kültürel aktivitelerin yanı sıra her yıl aksaray genç mÜsİad öncülüğünde düzenlemiş olduğumuz eğitim başarı Ödülleri programlarıyla gençlerimize çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarını taçlandırmaya özen gösterdik” dedi.
 yapılan program ve faaliyetler dâhilinde başarıya giden yolun, alınan eğitim ve sıkı çalışmalardan geçtiğini söyleyerek sözlerine devam eden vekil Öztürk, istenilen sonuca varıldığında ise hissedilen mutluluğun ulaşılabilecek en güzel duygulardan biri olduğunun altını çizdi.
‘gençlerİmİze destek
olmaya devam edeceĞİz”
pandemi döneminde ki ara verme zorunluluğunun sıkıntılarından bahseden vekil Öztürk, “mesleki eğitim faaliyetleri ve seminer programlarımızı en kısa zamanda tekrardan hayata geçirerek gençlerimize kendi imkân ve olanaklarımız nispetinde destek olmaya devam edeceğiz. mÜsİad aksaray ailesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol üstlenen eğitim ordusunun değerli neferleri öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası