banner
Gündem

Başbakan Aksaray’da

kahramanlar dİyari aksaray”a hoŞ geldİnİz bugün ak parti aksaray 6. olağan İl kongresine teşrif edecek olan ak parti genel başkanvekili ve başbakan binali yıldırım”ın aksaray”ı ziyaret etmesiyle ilgili basın açıklamasında..

Başbakan Aksaray’da
banner

kahramanlar dİyari aksaray”a hoŞ geldİnİz

bugün ak parti aksaray 6. olağan İl kongresine teşrif edecek olan ak parti genel başkanvekili ve başbakan binali yıldırım”ın aksaray”ı ziyaret etmesiyle ilgili basın açıklamasında bulunan ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy,  “başbakanım kahramanlar diyarı aksaray”a hoş geldiniz.”dedi.
başkan altınsoy açıklamasında; “6. olağan İl kongremiz vesilesiyle, sayın başbakanımız başta olmak üzere, İlimize teşrif edecek olan bakanlarımıza ve kıymetli misafirlerimize şahsım ve tüm aksaraylılar adına hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. başbakanımız sayın binali yıldırım”a aksaray 6. olağan İl kongremize katılarak şehrimizi ve bizleri onurlandırmasından dolayı şükranlarımı sunuyorum. sayın başbakanımızı atatürk kapalı spor salonu”nda dinlemek için aksaray”ın en uzak köyünden, kasabasından, ilçesinden on binlerce vatandaşımız ile birlikte hazır bulunacağız.  sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın liderliğinde ve sayın başbakanımızın önderliğinde bu coğrafyada son 15 yıldır tarih yazılıyor ve bu tarihi görevde bütün teşkilatlarımızla beraber aksaray”daki mahalle başkanımızdan tutun da teşkilat mensuplarımız, belediye başkanımız ve milletvekillerimize kadar birçok arkadaşımızla birlikte bugün kutlu yürüyüşe devam ediyoruz. bu duygu ve düşüncelerle tüm aksaraylı hemşerilerimi coşku ve heyecanımıza davet ediyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.”şeklinde konuştu. 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası