banner
Gündem

​BAŞKAN DİNÇER ARATOL’LU VATANDAŞLARLA ÇAY İÇİP HASBİHAL ETTİ

  başkan dinçer, vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor     aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray belediyesine ait olan birimlerde gezi ve incelemelerini sürdürürken bir yanda da o bölgede yaşayan vatandaşlarla biraraya..

​BAŞKAN DİNÇER ARATOL’LU VATANDAŞLARLA ÇAY İÇİP HASBİHAL ETTİ
banner

 
başkan dinçer, vatandaş
ziyaretlerini sürdürüyor
 
 
aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray belediyesine ait olan birimlerde gezi ve incelemelerini sürdürürken bir yanda da o bölgede yaşayan vatandaşlarla biraraya gelerek hasbıhal edip istek ve önerilerini dinliyor.
başkan dinçer aratol mahallesinde vatandaşların ” çay içelim” isteğini geri çevirmedi ve bir kahvehane önünde vatandaşlarla oturup hem çay içti hem de istek ve önerilerini dinledi.
mahalle sakinleriyle sohbet eden başkan dinçer, bölge ile ilgili planlanan çalışmalarla birlikte projelerle ilgili istişarede bulundu.
aratollu vatandaşlar, kendilerine vakit ayırıp istek ve taleplerini dinlediği için belediye başkanı evren dinçer”e teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası