banner
Gündem

Başkan Dinçer Gazipaşa ortaokulunu ziyaret etti

belediye başkanı dr. evren dinçer, gazipaşa ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerini ziyaret etti. gençlerle ve öğrencilerle sık sık bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen belediye başkanı dr. evren dinçer, okul..

Başkan Dinçer Gazipaşa ortaokulunu ziyaret etti
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer, gazipaşa ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerini ziyaret etti. gençlerle ve öğrencilerle sık sık bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen belediye başkanı dr. evren dinçer, okul ziyaretlerine devam ediyor. başkan dinçer, şehrin en eski eğitim öğretim kurumlarından biri olan gazipaşa ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Öğrencilerle birebir ilgilenen belediye başkanı evren dinçer öğrencilere, öğretmenlerinin uyarılarını dikkate almaları ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
başkan dinçer, çocuklar ve gençler için aksaray belediyesi olarak hayata geçirilen bilim merkezini, kitap konaklarını, kıraathaneleri ve spor salonlarını gönül rahatlığı ile kullanılabileceklerini belitti.
Öğretmenlerle de bir süre sohbet eden belediye başkanı dr. evren dinçer öğretmenlerden ve okul idarecilerinden okulun eksiklikleri konusunda bilgi alarak belediye ekiplerince ihtiyaçların giderileceğinin vurgusunu yaptı. başkan dinçer, şehrin ve ülkenin geleceği olan tüm çocukların her zaman yanında olduklarını söyledi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası