banner
Gündem

​BAŞKAN DİNÇER, REKTÖR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

‘Şehrimizin gelişmesinde üniversitenin rolü büyük”   aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray Üniversitesi rektörlüğüne yeniden atanan prof. dr. yusuf Şahin”e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. belediye başkanı evren dinçer, yardımcıları ile..

​BAŞKAN DİNÇER, REKTÖR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ
banner

‘Şehrimizin gelişmesinde
üniversitenin rolü büyük”
 
aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray Üniversitesi rektörlüğüne yeniden atanan prof. dr. yusuf Şahin”e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
belediye başkanı evren dinçer, yardımcıları ile beraber yaptığı rektörlük ziyaretinde prof. dr. yusuf Şahin”in aksaray Üniversitesinin gelişmesinde güzel bir ivme kazandırdığını ifade etti. başkan dinçer, prof. dr. yusuf Şahin”e yeni görevinde başarılar diledi. bir şehrin gelişmesinde üniversitenin büyük rolü olduğunu vurguladı. bu sebeple belediye ve Üniversitenin koordineli bir çalışma ile şehrin daha iyi bir noktaya geleceğine inandığını belirtti.
aksaray Üniversitesi rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan belediye başkanıevren dinçer ve yardımcılarına teşekkür etti. belediye ile her zaman işbirliği çerçevesinde koordineli çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası