banner
Gündem

Başkan Dinçer, tüm İslam aleminin kandilini kutladı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Kandillerde görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olmamız gerektiğini belirten Başkan Dinçer mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in..

Başkan Dinçer, tüm İslam aleminin kandilini kutladı
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Kandillerde görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olmamız gerektiğini belirten Başkan Dinçer mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ne ermiş olmanın mutluluğunu bütün bir İslam Alemi olarak hep beraber yaşıyoruz. Sevgili Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz. Bu günler toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı günlerdir. Başta Aksaraylı hemşerilerim olmak üzere, aziz milletimizin ve İslam âleminin Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandili’ni tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, merhamet ve barışa vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim”. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası