banner
Gündem

‘Bayrağımız yere düşmeyecek, ezanımız asla dinmeyecektir’

aksaray İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, 15 temmuz Şehitleri anma demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   aksaray İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, 15 temmuz Şehitleri..

‘Bayrağımız yere düşmeyecek, ezanımız asla dinmeyecektir’
banner

aksaray İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, 15 temmuz Şehitleri anma demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  
aksaray İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, 15 temmuz Şehitleri anma demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  başkan tüzün mesajında şu ifadelere yer verdi; “15 temmuz gecesi, ülkemize, geleceğimize kast eden hain terör örgütü ve arkasındaki küresel güçler tarafından planlanan kanlı darbe girişimiyle bu millete tuzak kurmak istendi. ancak her şeyi hesapladıklarını sanan hainler, sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın dirayetini ve tarihi sokaklara çıkın çağrısını, bu milletin asaletini, cesaretini ve dik duruşunu hesaba katmadılar.
İman ve bayrağın ahenkleşen kudretiyle yurduna göz dikenleri yok eden aziz milletimizin kahramanlığı asla unutulmayacaktır. 15 temmuz”da gürleyen topların sesine, fethi müjdeleyen tekbir sesleriyle karşılık veren şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmadık ve unutmayacağız da. Şu bilinmelidir ki; bu ülkenin bayrağı yere düşmeyecek, ezan dinmeyecektir. allah bu ülkeye ahirete kadar bir daha 15 temmuz gibi geceleri yaşatmasın. bu duygu ve düşüncelerle 15 temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımıza allah”tan rahmet, canını ortaya koyarak gazi olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.”  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası