banner
Gündem

Bayrak temalı ışıklandırma beğenildi

pİrİ mehmet paŞa alt geçİdİne ay yildizli dekoratİf aydinlatma çaliŞmasi yapildi aksaray belediyesinin daha rahat ve akıcı bir trafik için hayata geçirdiği piri mehmet paşa alt geçidi”nin çevresini aydınlatmak amacı..

Bayrak temalı ışıklandırma beğenildi
banner

pİrİ mehmet paŞa alt geçİdİne ay yildizli dekoratİf aydinlatma çaliŞmasi yapildi
aksaray belediyesinin daha rahat ve akıcı bir trafik için hayata geçirdiği piri mehmet paşa alt geçidi”nin çevresini aydınlatmak amacı ile dekoratif ışıklandırma çalışması yapıldı. işıklandırmanın yapıldığı piri mehmet paşa alt geçidinde bayrağımızın simgesi hilal ve yıldızlar kullanıldı. alt geçide daha estetik bir görünüm kazandırmak adına yapılan çalışmada, piri mehmet paşa çarşısı ve efor avm arasında bulunan kavşağın ortasına yapılan iç içe geçmiş şekilde tasarlanan hilal ve yıldız”ın etrafında çok sayıda yıldız şeklinde aydınlatmalar bulunuyor. bayrağımızın simgeleri ile tasarlanan göz alıcı çalışmanın anlamlı görünümü çevredeki esnafların ve vatandaşların dikkatini çekiyor. işıklandırma çalışmasını gören vatandaş ve esnaflar, her projede milli ve manevi değerlerimizi ön plana çıkartmasından dolayı aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”ya teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası