banner
Gündem

Bebeklerin ilk ulaşım hizmeti hayata geçti

aksaray belediyesi tarafından uygulamaya konulan bebek taksi uygulamasıyla aksaray eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan anneler ve bebekleri hastaneden evlerine ücretsiz olarak rahatça ve güvenle ulaştırılacak. 7/24 çalışma esasına göre..

Bebeklerin ilk ulaşım hizmeti hayata geçti
banner

aksaray belediyesi tarafından uygulamaya konulan bebek taksi uygulamasıyla aksaray eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan anneler ve bebekleri hastaneden evlerine ücretsiz olarak rahatça ve güvenle ulaştırılacak. 7/24 çalışma esasına göre hizmet verecek ve içerisinde yeni doğan bebekler için ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı “hoş geldin bebek” paketinin de ücretsiz verileceği bebek taksi”ye vatandaşlar 444 5568 numaralı telefondan ulaşabilecekler.
belediye başkanı dr. evren dinçer, bebek taksi projesiyle bir yeni projeye daha imza attıklarını söyledi. dinçer, ” İnsan odaklı yönetim anlayışımızla çıktığımız hizmet yolculuğunda, vatandaşlardan da gelen talepler doğrultusunda, doğum yapan annelerimize destek olmak istedik. aksaray belediyesi bünyesinde ilk kez hayata geçirdiğimiz bebek taksi uygulamasıyla, aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”nde doğum yapan tüm anneler belediyemize başvurduğu takdirde, doğum sonrası hastaneden evine güvenli, rahat ve ücretsiz bir şekilde ulaştırılacak. bebek taksi”yi kullanan annelerimize yeni doğan bebeğin ihtiyaçlarını giderecek bir “hoş geldin bebek paketi” de hediye edilecek. annelerimizin her zaman yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası