banner
Gündem

Bedir Muhtar Külliyesi yükseliyor

başkan dinçer: “aksaray”ın manevi iklimine katkı sağlayacak bedir muhtar külliyesi inşaatında sona geliyoruz” aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer”in vizyon projelerinden biri olan bedir muhtar cami ve külliyesi”nde çalışmalar tüm..

Bedir Muhtar Külliyesi yükseliyor
banner

başkan dinçer: “aksaray”ın manevi iklimine katkı sağlayacak bedir muhtar külliyesi inşaatında sona geliyoruz”
aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer”in vizyon projelerinden biri olan bedir muhtar cami ve külliyesi”nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, çalışmalarda sona yaklaşıldı. modern mimari anlayışıyla inşa edilen bedir muhtar cami ve külliyesi inşaatı aksaray”a yeni bir değer katacak. bin 100 metre kapalı alana sahip olan projenin, 570 metrekarelik kapalı alanına konumlandırılan camisi, aynı anda bay-bayan bin kişinin ibadet edeceği şekilde inşa ediliyor. yapılacak çevre düzenlemesiyle beraber bedir muhtar cami ve külliyesi tamamlandığında aksaray”a yeni bir çehre ve değer daha kazandırılmış olacak.
çaliŞmalar yerİnde takİp edİldİ
aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer, bedir muhtar cami ve külliyesi inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi. İnşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden başkan dinçer şunları söyledi: “aksaray”a kazandıracağımız bedir muhtar cami ve külliyesi projesinde yavaş yavaş sona doğru geliyoruz. aksaray”ımızın manevi iklimine katkı sağlayacak, projemizde önemli bir mesafeyi geride bıraktık. Şu an merdiven döşemeleri, şadırvan yapımı ve kubbe kaplaması aşamasına gelen çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. bin 400 metrekare kapalı alana sahip külliye projesi, yapımı tamamlandığında bay-bayan taziye evleri, şadırvan, abdesthane, lavabolar ve sosyal donatı alanları yer alacak. bu projeyle toplumsal bağ ve ilişkilerimizin güçlenmesinde manevi öneme sahip olan yeni bir ibadethaneyi kazandırmanın yanı sıra aksaray”ımızda yaşamış önemli bir manevi zatın ismini şehrimizde yaşatacağız” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası