banner
Gündem

Belediye bütçesine yüzde 65 oranında enerji tasarrufu

Aksaray Belediyesi şehir içi aydınlatma direklerini kendi atölyelerinde üreterek hem enerjide hemde maliyette tasarruf sağlıyor SOKAK AYDINLATMALARI BELEDİYE ATÖLYELERİNDE ÜRETİLİYOR Altyapıdan üstyapıya, enerjiden teknolojiye, tarımdan kültür ve turizme kadar birçok..

Belediye bütçesine yüzde 65 oranında enerji tasarrufu
banner

Aksaray Belediyesi şehir içi aydınlatma direklerini kendi atölyelerinde üreterek hem enerjide hemde maliyette tasarruf sağlıyor

SOKAK AYDINLATMALARI BELEDİYE ATÖLYELERİNDE ÜRETİLİYOR

Altyapıdan üstyapıya, enerjiden teknolojiye, tarımdan kültür ve turizme kadar birçok alanda çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi, sokak aydınlatmalarında kullanılan aydınlatma direklerini kendi atölyelerinde üretmeye başladı.

Dekoratif aydınlatma direklerinde LED ışıklandırma sistemi kullanılırken yüzde 65 oranında da enerji tasarrufu sağlanıyor.

Üreten belediye anlayışı ile pek çok alanda yenilik ve tasarruf sağlayan hizmetleri uygulayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, modern kent kimliği içerisinde sokak aydınlatmalarının önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi. Aksaray Belediyesinin kaynakları verimli kullanılarak yerel hizmetleri en iyi şekilde sunan belediyeler arasında yer aldığını belirten Dinçer, aydınlatma direklerinin artık belediye ait atölyelerde üretilmeye başlandığını söyledi. Başkan Dinçer, “Aydınlatma direklerini kendi atölyelerimizde üreterek belediye bütçemizden tasarruf sağlıyoruz. Ayrıca aydınlatma sisteminde LED ışıklar kullanıyoruz. LED ışıklarla daha fazla aydınlatma sağladığı gibi yüzde 65 oranında enerji tasarrufu sağlıyoruz. Böylece hem belediye bütçemizden hemde enerji tüketiminde ciddi oranda tasarruf sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi atölyelerinde aydınlatma direklerinin üretimi devam ederken üretimi tamamlanan sokak lambaları caddelere monte edilmeye başlandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası